Grenzen

Mevrouw Vlieghe wist ons te vertellen dat de grenzen nog wel enkele maanden gesloten zouden blijven. Mevrouw Vlieghe weet blijkbaar niet hoe de situatie op dit moment is. De grens met Nederland is in principe gesloten, behalve voor noodzakelijk verkeer. De grens met Frankrijk is in principe gesloten, behalve voor noodzakelijk verkeer. Maar .. de grens met Duitsland is niet gesloten, niet van België uit en niet van Duitsland uit.

Als we dus binnen twee weken terug mogen rondrijden in onze auto, kunnen we zonder probleem naar Duitsland als daar op dat moment rondrijden ook toegelaten wordt. Waarvoor overigens dank.

Maar mevrouw Vlieghe is de voorzitter van GEES en zou de situatie toch moeten kennen voor ze uitspraken doet die factueel fout zijn. Oh ja ze is medicus en houdt zich met zulke details niet bezig. Ze is bezig met het redden van mensen, die ze daarna in de werkloosheid stort omdat België dicht blijft terwijl Nederland en Duitsland terug opstarten. Als ze consequent is neemt ze per direct ontslag als voorzitter en als lid van GEES, want de opdracht van GEES is een heel andere dan elke patiënt redden, daar gaat het namelijk over het belang van allen en niet van één.

Groeten vanuit het kot.

Reacties

Populaire posts van deze blog

1 jaar

Transparantie?