Wie confronteert eindelijk de virologen met hun eigen uitspraken?

Weet u nog? De lockdown ging ervoor zorgen dat er een immuniteit zou worden opgebouwd van 30 tot 40%. Nadien zou deze dan zonder veel risico kunnen stijgen tot 60 à 70%.

Oeps.

Even fout: we zitten op 3% (met veel goede wil). Ze zaten er nog maar eens naast en wel heel veel.

Het Robert Koch Instituut in Duitsland (hét corona instituut) zegt over een tweede of derde golf: we hebben geen flauw idee of die tweede en derde golf er komt en als ja, wanneer. Ze moeten dringen naar Van Ranst. Die weet het allemaal wel. Er komt een tweede golf en die wordt erger dan de eerste golf. En dus mogen we vandaag NIETS versoepelen.

Als onze politici gewoon naar deze clowns blijven luisteren zijn we eraan voor de moeite. Die personen , sorry dat ik het zo zeg maar de waarheid heeft ook zijn rechten, liegen en bedriegen. Zij geven raad vanuit hun eigen idee, hun eigen gedacht. NIET vanuit een wetenschappelijk gegeven.

Stop er eindelijk meer - maar met een schijtbange eerste minister en een minister-president van de Franse gemeenschap die niets liever wil dan de boel dichthouden, ziet het er heel erg slecht uit. Wie gaat hier eindelijk politiek tegen in?

Di Rupo wil de zaken houden zoals ze zijn, want wie zou er wel voor alles moeten opdraaien en de boel betalen? Ohja juist: de Vlamingen.

De Crem waar zit je? Ik had hoop dat hij, daar hij zijn politieke carrière wil stoppen, wel dingen zou durven doen die de anderen niet durven. Maar tevergeefs.

Als de Nationale Veiligheidsraad geen datums vastlegt vanaf nu tot 1 juni voor ALLE winkels, restuarants en cafés, dan moet er dringend politiek ingegrepen worden en dienen de volmachten geschorst.

En alle maatregelen onder deze volmachten dienen te vervallen omdat ze na de volmachten door het parlement moeten goedgekeurd worden om geldig te blijven. Hopelijk raken ze daar niet aan toe. Dan is de zaak ineens opgelost. Leve de politieke anarchie die de huidige regering en de volmachten de nek omdraaien.

En voor Van Ranst nog even Cato de Oudere parafraseren.

En overigens ben ik nog steeds de mening toegedaan "In mijn kot - nee bedankt".









Reacties

Populaire posts van deze blog

1 jaar

Transparantie?