Pest Voor Vlaanderen

 

De Croo die zich Vlaming voelt? Laat me niet lachen. Vlaanderen wou de restaurants niet dicht. Hij wel. Omdat hij het snel wou laten gaan (het verminderen van het aantal besmettingen). Heer vergeef hem want hij weet niet wat hij doet. Al is dat aan hem niet besteed als goede vrijmetselaar. en OpenVLD'er. Die partij heette vroeger PVV, juist pest voor vlaanderen.

Hopelijk is er een rechtbank die de maatregel niet proportioneel vindt. Immers, men wil zich altijd baseren op objectieve gegevens. Maar wat hoor je dan op het VRT nieuws van een "expert"? Tja we hebben geen harde cijfers inzake de besmettingsgraad in de horeca. De cijfers die we hebben uit het buienland zijn laag (dat ze zeer laag zijn, zo'n 1,6% krijgt hij niet gezegd). Maar we vermoeden (!!!) dat de horeca substantieel bijdraagt aan de besmetting. Vermoeden? Wat is dat nu opeens? Gaan we nu beslissen op basis van vermoedens? Ik vermoed dat we dit alles financiëel niet aankunnen. Gaan we nu beslissen om te stoppen met geld rondstrooien? En de mensen de kans geven zelf hun geld te verdienen? Zou zo eens wat anders zijn.

En mevrouw Van Damme heeft ook weer eens iets gezegd. Paniek langs alle kanten. Dat is de mevrouw die de "oudjes" in quarantaine wou zetten. En die krijgt dan nog een forum om haar ding te doen. Mooi zo media. Waar zijn de kritische en de onderzoeksjournalisten? 

Overigens ben ik nog steeds de mening toegedaan dat we het Zweedse model moeten volgen.

Vanuit een hotel ...



Reacties

Populaire posts van deze blog

1 jaar

Transparantie?