Uitverkocht

 

Onze minister van Binnenlandse Zaken weerde zich als een duiveltje in een wijwatervat (ze is tenslotte van CD&V) in het VTM nieuws van 19u op 26.03.2021 rond de beslissingen. In het bijzonder dat de regering eigenlijk wilde afraden te veel te gaan kopen. Ze moet zich geen zorgen maken: als dat schip nog een tijdje in het Suez kanaal blijft liggen, zijn de winkels sowieso leeg ...  👻

Zouden er nu veel ATOMA schriftjes gekocht worden door de ondernemingen om in te schrijven wie er wel of niet op afstand werkt? Als voorbereiding op de invoer in een programma van het RIZIV? Dat blijkbaar niets beters te doen heeft dan burocratie in te voeren, die ze daarna (zoals zoveel meer) niet gebruiken? En dat wordt natuurlijk niet aangekondigd in de persconferentie van de premier. Ah nee. Dat kan OpenVLD toch niet maken? Maar wel doen. En daarover wordt natuurlijk géén vraag gesteld in het VTM Nieuws.

Overigens: vennootschappen die al jaren geen jaarrekeningen ingediend hebben, mogen wel voort actief zijn. Daar is geen probleem mee. Zo functioneert onze Belgische Staat. Of als je contacttracing wil invoeren de duurste oplossing kiezen, terwijl een oplossing aan kostprijs (!!!) voorligt. Maar die laatste was niet verbonden met een mutualiteit. Kan toch niet! Zo functioneert onze Belgische Staat.

We gaan eens opzoeken hoe het woord "corrupt" precies gedefiniëerd wordt.

Overigens ...


Reacties

Populaire posts van deze blog

1 jaar

Transparantie?