Misbruik van onderzoek

Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat de Horeca een broedplaats is inzake het verspreiden van Corona. Dat zou ook al aangetoond zijn, volgens VRT Nieuws, door Chinees en Japans onderzoek. Het leidde ertoe dat de virologen/biostatistici verkondigen dat nu blijkt dat de beslissing de horeca te sluiten de juiste was.

Maar ...

Toch heel eigenaardig dat er nu opeen Chinees en Japans onderzoek zou zijn dat de sluiting van de horeca ondersteunt, terwijl toen ze de beslissing moesten verdedigen deze dames en heren zeiden dat ze wel geen harde cijfers hadden, maar dat ze dit "vermoeden". Nu hebben ze dus harde cijfers - zeggen ze.

Maar ...

Dit is gewoon manipulatief gedrag van de bovenste plank. Zou zo van Trump kunnen komen. Ieder die al eens in de VS geweest is weet dat er zeer veel restaurants zijn waar de afstand tussen mensen en tafels een stuk kleiner is dan in België - en dat voor Corona. Iedereen die de situatie in de VS volgt weet, dat de maatregelen daar beneden alle peil zijn.

In België doet de horeca bovenmenselijke inspanningen om hun klanten veilig te houden. Precies het tegenovergestelde van het grootste deel van de horeca in de VS. Maar onze virologen/statistici onder druk omdat ze dingen doen die NIET door harde cijfers ondersteund worden, ook al zeggen ze van wel (Trump), misbruiken deze studie nu om hun gelijk te bewijzen.

Wat ze bewijzen is hoe erg het gesteld is met de "wetenschap" bij deze heren. En de professoren die hen niet volgen worden figuurlijk onthoofd. Het ergste is dat politici zoals Vandenbroucke deze personen volgen. Nooit gedacht dat hij zo een angsthaas was, nooit gedacht dat hij zo'n naloper was. Anderzijds als we nog even zijn geldverbranding herinneren - van zo iemand kan je veel verwachten, in het bijzonder veel gezever. Al is zijn buddy De Croo geen haar beter.

Goe bezig !!

Vanuit een essentiële winkel ...

 

Reacties

Populaire posts van deze blog

1 jaar

Transparantie?