Pierre Van Damme

 

Nadat de Horeca 2 weken dicht is gebeurd er ... niets met de cijfers. In plaats van te zeggen dat dit dan toch niet de "hot spot" van de verspreiding geweest is, wordt er niet meer over gesproken. Zoals nog voor de sluiting al bewezen was doordat uit cijfers bleek dat slechts 1,5% van de totale verspreiding van de Horeca kwam. Men ging enkel rekening houden met de cijfers. Bij de sluiting zei de heer Van Damme dat ze weliswaar geen harde cijfers hadden, maar dat ze vermoedden (!!) dat de horeca een groot verspreider was. Niet dus. Dat is nu wel aangetoond. 

Maar de heer Van Damme gaat maar door. Om toch maar geen ongelijk te moeten toegeven, draait hij rond de pot dat het niet mooi is en ziet de afvlakking van de curve pas binnen een week of 3-4. Hier klopt toch duidelijk iets niet?

In de media wordt dit echter niet opgenomen. Hij wordt daar niet mee geconfronteerd. Neenee, de virologen en aanverwante hebben immers altijd gelijk ! Lees even Willem Frederik Hermans zijn boek (uit 1952) "Ik heb altijd gelijk" ...

Vanuit mijn woonkamer ...


Reacties

Populaire posts van deze blog

1 jaar

Transparantie?