Minister van gezondheid

 

Vandenbroucke - onze minister die het allemaal zo goed weet en zijn zinnetje doordrukt. Maar die de ballen niet heeft om eerlijk met het gebeuren om te gaan. Hij heeft er de ballen niet voor - net zo weinig als toen Vooruit (toen heette het nog SP) betrapt werd op corruptie en in plaats van er voor uit te komen snel snel probeerde enkele miljoenen in cash geld te verbranden. Hij is nog niets veranderd.

Afkomen met een akkoord tussen de ziekenhuizen van meer dan anderhalf jaar geleden is gewoon belachelijk. De situatie is namelijk helemaal anders met een vaccinatiegraad van boven de 80% in Vlaanderen.

Eindelijk iemand die op een gewone manier reageert op Corona - de chef-arts van het UZ Gent. Geen speciale behandeling meer voor Corona patiënten. Dat zijn patiënten als andere. En Vlieghe zegt dan dat dit niet kan. Waarom niet zegt ze er natuurlijk niet bij want een reden daarvoor is er niet. Enig probleem is dat de virologen dan opeens een stuk van hun macht zouden verliezen en onze geliefde leiders ook. Noord-Korea laat groeten - Merten en Hedebouw lachen zich gegarandeerd te pletter.

Overigens vind ik nog steeds dat het Zweedse model moet gevolgd worden - waar het autoritaire geen kans heeft gekregen!

Vanuit het Noorden des lands


Reacties

Populaire posts van deze blog

1 jaar

Transparantie?